مد و زیبایی

رازهایی ساده برای تغییر خلق و خو با رنگ لباس

رازهایی ساده برای تغییر خلق و خو با رنگ لباس
زمان مطالعه: 7 دقیقه

تغییر خلق و خو با رنگ لباس

رنگ، یک ابزار قدرتمند برای برقراری ارتباط است و همچنین یکی از راه‌ های شناخت خودمان به حساب می‌آید. رنگ لباس‌ های ما به دیگران پیام می‌دهد؛ به آن‌ ها می‌گوید که ما چه کسی هستیم. وقتی هر روز صبح لباس می‌پوشیم، با انتخاب رنگ به خودمان می‌گوییم که می‌خواهیم چه کسی باشیم و چه احساسی داشته باشیم.

for centuries” برای قرن‌ ها، نظریه‌ پردازان سعی کرده‌اند تا معنی‌ ای که به رنگ‌ های مختلف نسبت داده می‌شود را درک کنند. قوانین و رسوم در طول تاریخ، پوشیدن رنگ‌ های خاصی را هم اجباری کرده‌اند و هم ممنوع.

برای مثال، پزشکان و پرستاران لباس فرم‌ هایی با رنگ‌ های مشخص می‌پوشند. رنگ همچنین بارها برای نشان دادن جایگاه اجتماعی به کار رفته است. در دوره تو دور در انگلستان، قوانین سفت و سخت لباس پوشیدن به افرادی که مقام پایین‌تری از «شوالیه گارتِر» داشتند، اجازه نمی‌داد تا رنگ قرمز تیره بپوشند. تولید این رنگ گران‌ترین بود و به همین دلیل، افراد با مقام بالاتر آن را می‌پوشیدند تا ثروت خود را به رخ بکشند.

شکی نیست که رنگ می‌تواند نقش مهمی در کمد لباس و زندگی ما داشته باشد. حالا سوال این است که چگونه رنگ مناسب را برای تاثیر روی روحیه خود انتخاب کنیم؟

روانشناسی رنگ ها در انتخاب لباس

روانشناسی رنگ ها در انتخاب لباس

روانشناسی رنگ ها در انتخاب لباس

روانشناسی رنگ هم موضوعی جذاب و هم به شدت بحث‌ برانگیز است. گریگوری سیوتی، نویسنده در مجله‌ی روانشناسی امروز توضیح می‌دهد که “بیشتر صحبت‌ های امروزی درباره‌ی رنگ‌ ها و تاثیر گذاری آن‌ ها بر اساس حدس و گمان و شواهد غیرقابل استناد است.”

احساسات هر فرد نسبت به رنگ در نهایت تحت تاثیر تجربیات او شکل می‌گیرد و به همین دلیل، بیان کردن تاثیرات قطعی رنگ‌ ها کار سختی است. قطعا تم‌ های مشترکی در مورد سایه‌ های مختلف رنگ وجود دارد، اما در نهایت، در نظر گرفتن شرایط و موقعیت اهمیت زیادی دارد.

معنی رنگ ها در روانشناسی

معنی رنگ ها در روانشناسی

معنی رنگ ها در روانشناسی

معنای رنگ می‌تواند در فرهنگ‌ های مختلف بسیار متفاوت باشد. در هند، قرمز سنتی‌ ترین رنگ برای لباس عروس است زیرا نماد ثروت و پاکی و همچنین شور و قدرت است. در بسیاری از کشور های غربی، سیاه رنگ عزاداری است، در حالی که در برخی فرهنگ‌ های شرق آسیا، سفید رنگ ترجیح داده می‌شود، زیرا نشانه‌ ی جشن گرفتن زندگی است.

روانشناسی رنگ لباس زنان

روانشناسی رنگ لباس زنان

روانشناسی رنگ لباس زنان

در طول تاریخ، رنگ همچنین شکلی از اعتراض بوده است – مثل زمانی که ستارگان سینما در مراسم گلدن گلوب سیاه پوشیدند تا توجه‌ ها را به جنبش #MeToo جلب کنند. اخیراً هم شاهد استفاده از رنگ در یک جنبش فرهنگی برای زنان سیاه‌ پوست بوده‌ایم، هشتگ #زنان_سیاه‌ پوست_به_تن_زرد ترند شد و افراد مشهوری مثل ریحانا، ویولا دیویس و بیانسه این رنگ را پوشیدند.

دکتر داون کارن، روانشناس رنگ‌ ها، در مصاحبه‌ای اخیر به ریفاینری 29 گفته است: «زنان سیاه‌ پوست با لباس زرد جسور هستند، مفهوم رنگ کاملاً تغییر می‌کند. زنان سیاه‌ پوستی که لباس زرد به تن می‌کنند اساساً یک نماد فرهنگی هستند و دیگر خبری از روایت‌ های رنگ‌ پریده نیست.»

با گفتن تمام این حرف‌ ها، می‌خواهیم بگوییم که موقعیت اهمیت دارد، اما در روانشناسی رنگ، تم‌ های مشترک زیادی وجود دارد.

جدول ست رنگ لباس زنانه

جدول ست رنگ لباس زنانه

جدول ست رنگ لباس زنانه

چطور پالت رنگ خود را پیدا کنید؟ با دانش اولیه‌ رنگ‌ های «گرم» در مقابل «سرد» و تُن‌های «ملایم» در مقابل «درخشان» شروع کنید. سپس، شروع به امتحان کردن کنید! شاید معانی خاصی که در رنگ‌درمانی و روانشناسی پذیرفته شده‌اند برای همه صدق نکنند، اما آن‌ها یک نقطه‌ی شروع عالی هستند.

سایه‌ های سبز و آبی (که اغلب به آن‌ ها رنگ‌ های «سرد» گفته می‌شود) می‌توانند به ایجاد حس آرامش کمک کنند. به همین ترتیب، رنگ‌ های قرمز، نارنجی و زرد (یا رنگ‌های «گرم») می‌توانند روحیه‌ شما را تقویت کنند. هر یک از این رنگ‌ ها وقتی به سایه‌ های مختلف تقسیم می‌شوند، معنای متفاوتی پیدا می‌کنند. رنگ‌ های ملایم‌ تر یا روشن‌ تر می‌توانند باعث آرامش و ملایمت بیشتری شوند، در حالی که سایه‌ های جسورانه‌ تر می‌توانند انرژی بیشتری را در محیط یا در خود شما ایجاد کنند.

به کمد لباس خود نگاهی بیندازید و ببینید هر رنگ چه احساساتی را در شما برمی‌انگیزد. سعی کنید رنگ‌ های ملایم را با لکه‌ هایی از رنگ‌ های دیگر ترکیب کنید – آیا این کار باعث افزایش یا کاهش سطح اعتماد به نفس شما می‌شود؟ همچنین با فعالیت‌ های مختلف آزمایش کنید. آیا رنگ سبز هنگام صبحانه خوردن آرامش‌ بخش است اما هنگام کار سنگین است؟ از طریق آزمون و خطا می‌توانید ترکیب مناسب برای روحیات خود را پیدا کنید.

ترکیب رنگ برای استایل

روانشناسی رنگ قرمز در لباس

روانشناسی رنگ قرمز در لباس

روانشناسی رنگ قرمز در لباس

قرمز خشم، عشق، شور و قدرت قرمز اغلب رنگی متناقض است و تمایل دارد احساسات قوی را در هر دو انتهای طیف برانگیزد. همانطور که قبلا ذکر شد، برخی فرهنگ ها از رنگ قرمز برای نشان دادن رفاه استفاده می کنند، در حالی که در برخی دیگر، این رنگ به خطر اشاره دارد.

زمانی که می خواهید جسور به نظر برسید، قرمز بپوشید. این می تواند به شما کمک کند در جمع (یا در یک تماس ویدیویی!) جلب توجه کنید و در قرار اول تأثیر قدرتمندی بگذارید. از آنجایی که قرمز رنگی آتشین است، همچنین می تواند لباس مناسبی باشد وقتی برای مبارزه برای هدفی که به آن علاقه دارید تلاش می کنید.

روانشناسی رنگ نارنجی در لباس

نارنجی شور و شوق، توجه، شادی و انرژی نارنجی یک رنگ پر جنب و جوش و جلب کننده توجه است (سلام، مخروط های راهنمایی!). ما آن را با انرژی و اشتیاق مرتبط می کنیم و می تواند شادی به ارمغان بیاورد، به خصوص اگر احساسات خوبی نسبت به برگ های پاییزی و فصل پاییز داشته باشید.

زمانی که می خواهید برون گرا و مانند یک پروانه اجتماعی احساس کنید، نارنجی بپوشید. مشابه قرمز، نارنجی برای افراد ضعیف نیست. بسیاری پیشنهاد می کنند به همین دلایل هنگام ورزش یا شرکت در فعالیت های فیزیکی گروهی، این رنگ را بپوشید.

روانشناسی رنگ زرد در لباس

روانشناسی رنگ زرد در لباس

روانشناسی رنگ زرد در لباس

زرد روشنایی، انرژی، گرما و توجه در آمریکا، ما عادت کرده‌ایم علائم و نشانه‌ های زرد را ببینیم تا توجه ما را جلب کند و اطلاعات مفیدی را منتقل کند. در عین حال، ما رنگ را با خورشید مرتبط می کنیم، زندگی ما را روشن می کند، پوست ما را گرم می کند و از طریق ویتامین D مهم به ما انرژی می دهد.

زمانی که می خواهید شادی را در آغوش بگیرید، زرد بپوشید. وقتی با این سایه درخشان احاطه شده اید، احساس غم و اندوه کردن سخت است، به همین دلیل است که اغلب این رنگ را با بهار و تابستان مرتبط می کنیم. این رنگ مناسب است وقتی به کمی تقویت روحیه نیاز دارید!

رنگ کیف مناسب با استایل

کیف اسپرتمشاهده کیف های زنانه جدید

روانشناسی رنگ سبز در لباس

روانشناسی رنگ سبز در لباس

روانشناسی رنگ سبز در لباس

سبز شانس، حسادت، طبیعت و امنیت سبز می تواند حس آرامش و امنیت را فراهم کند. این رنگ همچنین از دیر باز نماد باروری و شانس بوده است. از طرف دیگر، «هیولای چشم سبز» اصطلاحی است که اغلب برای انتقال حسادت استفاده می شود.

زمانی که می خواهید احساس زمین گیری یا تجدید داشته باشید، سبز بپوشید. این می تواند یک رنگ بسیار قابل دسترس باشد و برای آشنایی با افراد جدید ایده آل است. همچنین سایه ای عالی برای شروع یک پروژه یا آغاز یک فصل جدید در زندگی است.

روانشناسی رنگ آبی در لباس

روانشناسی رنگ آبی در لباس

روانشناسی رنگ آبی در لباس

روانشناسی رنگ لباس مردان

روانشناسی رنگ لباس مردان

آبی غم، ثبات، بهره وری و آرامش آبی رنگ آسمان و اقیانوس است، دو بخش از دنیای ما که ثابت هستند. به همین دلیل، پوشیدن لباس آبی وفاداری و ثبات را القا می کند. این می تواند به ما و اطرافیانمان کمک کند تا احساس آرامش کنیم. برای اعتماد به نفس آبی بپوشید. این رنگ می تواند اضطراب را کاهش دهد و آن را به سایه ای عالی برای ارائه های کاری یا مدرسه تبدیل کند. آبی همچنین می تواند در شرایط استرس زا رنگ آرامش بخشی باشد.

رنگ تیشرت مردانه جدید

تیشرتمشاهده تیشرت مردانه جدید

کفش استایل مردانه

خرید کتانی اورجینال مردانهمشاهده کفش ها

روانشناسی رنگ بنفش در لباس

بنفش ثروت، سلطنت، رمز و راز و تخیل بنفش سابقه طولانی با سلطنت و ثروت دارد زیرا تهیه آن گران بود (از یک صدف کمیاب ساخته می شد که فقط در لبنان امروزی یافت می شد!). امروزه، این رنگ همچنین با رمز و راز و فانتزی مرتبط است. زمانی که می خواهید خاص یا منحصر به فرد احساس کنید، بنفش بپوشید. این رنگ مانند قرمز باعث می شود شما برجسته شوید. آن را بپوشید تا در تماس ویدیویی بعدی خود بیان خود را داشته باشید!

روانشناسی رنگ صورتی در لباس

رنگ های ارامش بخش

رنگ های ارامش بخش

صورتی عشق، مهربانی، آرامش و پرورش

صورتی ترکیبی از قرمز و سفید است و علی‌رغم کلیشه‌ های جنسیتی، می‌تواند با هر دو انرژی مردانه و زنانه ارتباط برقرار کند. صورتی در طول زمان به طور عمیقی با زنانگی گره خورده است و معمولاً با لطافت و دلسوزی همراه است.

با این حال، در اوایل قرن بیستم صورتی یک رنگ «قوی‌تر» در نظر گرفته می‌شد و به همین دلیل تا چند دهه بعد که نقش‌ ها معکوس شدند، برای پسران در نظر گرفته می‌شد. ترکیبی از قرمز و سفید است، صورتی می‌تواند با هر دو انرژی مردانه و زنانه ارتباط برقرار کند.

زمانی که به دنبال ارتباط هستید صورتی بپوشید. این رنگ حس تازگی و بازیگوشی را القا می‌کند، اما هر چه بیشتر با آن درگیر شوید، می‌تواند عمق بیشتری پیدا کند. در مناسبت‌های خاص عاشقانه یا جشن‌های با عزیزان، صورتی را از کمد خود بیرون بیاورید.

رنگ کفش مناسب با لباس صورتی

خرید کتونی اورجینال زنانهمشاهده کفش ها

روانشناسی رنگ قهوه ای در لباس

قهوه‌ای طبیعت، انزوا، امنیت و استحکام

قهوه‌ای با طبیعت مرتبط است، بنابراین حس امنیت را به ارمغان می‌آورد. این تن گرم مانند زمین زیر پای ما محکم احساس می‌شود، اما در حجم زیاد می‌تواند افسرده‌ کننده یا کسل‌کننده به نظر برسد. زمانی که به سکوت یا لحظه‌ای برای آرام شدن نیاز دارید، قهوه‌ای بپوشید.

این رنگ برای یک شب در خانه یا یک بعد از ظهر تنبل آخر هفته می‌تواند عالی باشد. قهوه‌ای همچنین زمانی که به جای جلب توجه، به دنبال غوطه‌ ور شدن در طبیعت هستید، عالی است. همچنین می‌توانید از قهوه‌ای به عنوان پایه برای درخشش رنگ‌های جسورتر استفاده کنید.

روانشناسی رنگ مشکی در لباس

انتخاب مناسب رنگ لباس

انتخاب مناسب رنگ لباس

مشکی رمز و راز، جسارت، قدرت و ظرافت

از آنجایی که مشکی تمام نور را در طیف رنگی جذب می‌کند، رنگ محسوب نمی‌شود بلکه نبود رنگ است. جذب همه رنگ‌ ها توسط مشکی می‌تواند به عنوان یک حرکت قدرتمند دیده شود و جسارت را به وجود آورد، یا می‌تواند فقط به عنوان نبود رنگ دیده شود و باعث غم و اندوه شود، مانند عزاداری.

زمانی که می‌خواهید احساس قدرت پنهان داشته باشید، مشکی بپوشید. مشکی مانند قرمز فریاد تایید نمی‌کند، اما به راحتی می‌تواند دیگران را تحت تاثیر قرار دهد. این رنگ می‌تواند برای محیط‌ های کاری که می‌خواهید جدی گرفته شوید یا به عنوان فردی با اقتدار دیده شوید، مفید باشد.

روانشناسی رنگ سفید در لباس

روانشناسی رنگ ها در لباس

روانشناسی رنگ ها در لباس

سفید آرامش، پاکیزگی، معصومیت و پوچی

سفید، رنگ دیگری که به نظر می‌رسد معانی متناقضی دارد، در بسیاری از فرهنگ‌ های غربی می‌تواند با معصومیت یا پاکی همراه باشد، در حالی که در برخی از سنت‌ های شرقی اغلب نماد مرگ است. برای احساس سرحال بودن سفید بپوشید. سفید حس تازگی را القا می‌کند، بنابراین رنگ مناسبی برای پوشیدن در اولین روز یک تلاش جدید است یا اگر فقط می‌خواهید احساس کنید که یک شروع تازه دارید.

رنگ کفش مناسب با لباس سفید

خرید کتونی اورجینال زنانهمشاهده کفش ها

به خودتان زمان کافی برای کشف رنگ‌ های کمد لباستان بدهید و به ما بگویید چه چیزی پیدا کردید! چه رنگ‌ هایی شما را در بهترین حالت روحی قرار می‌دهند؟

منبع:thegoodtradetommyjohncollegefashion

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *